Ohjeita myyntipaikan vuokraajalle


Varatessasi myyntipaikan tulee sinun tietää myyntijakson pituus (suosittelemme vähintään kahden viikon varausjaksoa), milloin aloitat ja milloin lopetat, sillä et voi välttämättä jatkaa samalla paikalla, jos paikka on jo varattu seuraavalle myyntijaksosi loputtua. Tarvittaessa voit jatkaa toisella paikalla, jos on tilaa. Varaus on sitova eikä maksua palauteta. Varauksen voit kuitenkin siirtää eteenpäin. Maksamattomat viikot voit peruuttaa kuluitta  7 päivää ennen varauksen alkua. Myöhemmin peruutetuista perimme pikaperuutusmaksun 15€. Paikkamaksusta  suoritetaan varauksen yhteydessä vähintään ensimmäinen jakso joko netissä tai paikan päällä. 

Hintalaput

Jokaisessa myyntiintulevassa tavarassa on oltava hintalappu. Kirjoita hintalappuun tuotteen nimen lisäksi lyhyt kuvaus esim.väri, koko, merkki. Muuttaessasi hintaa laita aina uusi hintalappu. Emme myy yliviivatuilla tai sutatuilla hintalapuilla varustettuja tavaroita. Käytetään vain kirpputorin omia hintalappuja. Hintalaput voi myös kirjoittaa valmiiksi KirppariKalle-ohjelman kautta ja tulostaa kirpparilla.

Tavaran tuominen

Tavarat voi tuoda ensimmäisenä myyntipäivänä tai edellisenä päivänä arkisin klo 17 – 18, viikonloppuisin klo 14 – 15. CD- ja DVD-levyt voidaan säilyttää kassalla. Jätä vain kannet myyntipaikkaasi. Myyntiin ei saa tuoda palavia nesteitä, elintarvikkeita, tupakkatuotteita, alkoholia, aseita, lääkkeitä, aikuisviihdettä, piraattituotteita eikä mitään mikä vaarantaa paikan turvallisuuden. Helposti rikkoontuvat tavarat alahyllylle.

Myyntipaikan ylläpito

Kirpputori hoitaa yleisen järjestyksen, mutta paikan vuokraaja on vastuussa oman paikkansa siisteydestä. Siisti paikka myy aina paremmin. Jos myyntipaikalle on ilmaantunut muiden tavaroita, voit toimittaa ne kassalle tai oikealle vuokrapaikalle.

Tilitykset

Tilitykset vuokra-ajan päättyessä tai viikon välein. Ensisijaisesti suoritamme tilitykset tilisiirtona. Käteistilitykset (alle 100eur) ovat myös mahdollisia arkisin MA – PE. Tilitys on aina allekirjoitettava, jolloin saat listan myydyistä tuotteista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. 

Myyntipaikan tyhjentäminen

Myyntipaikka tyhjennetään viimeistään viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin klo 14 mennessä. Ellei paikkaa ole tyhjennetty määräaikaan mennessä perimme siitä 10 € tyhjennysmaksun. Vuokraajalta jäänet tavarat säilytetään 1 viikon, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi.

Tiedotuksia

 A-Laatukirppis suljettu