Kirpputori-info

Kirpputorillamme on n.200 asiakaspaikkaa selkeällä ja toimivalla pohjaratkaisulla. Myyntiyksikkö on 120 cm leveä, korkeus vajaa 2 metriä. Vaatetanko on koko yksikön levyinen. Yksikkö on suunniteltu muunneltavaksi, eli jos on paljon pitkää tavaraa voit poistaa hyllyjä ja siirtää ne alemman tason päälle, jos taas hyllytavaraa on paljon, niin lisäät hyllyjä niille varatuille paikoille. Näin Myyntiyksikkösi joustaa tarpeittesi mukaan. Kirpputorilta löytyy oma leikkipaikka lapsille. Lasten turvaistuimille ja vauvakaukaloille yms. on varattu oma tilansa.

Kirpputoriltamme löytyy WC-tilat. Naisten WC:ssä kiinteä lastenhoitopöytä.

Vaatehenkarit ovat talon puolesta.

Liikkeessämme on korkeatasoinen kameravalvontalaitteisto tallentimella. Kaikki varkaudet ilmoitamme poliisille. Kaikista varotoimenpiteistä huolimatta jos tavaraa häviää, rikkoutuu tai muuten vahingoittuu, emme ole vastuussa myyntiin tuodusta tavarasta. Jos tavaraa on häviksissä, on se todennäköisesti vain kulkeutunut toiseen myyntipaikkaan.

Myyntiin kelpaa monenlainen kodin tavara. Tuotava tavara puhdasta ja ehjää jos tavarassa on kuitenkin jokin vika, niin merkitse se vaikka hintalappuun.

Tiedotuksia

 A-Laatukirppis suljettu